Uğur Mumcu Caddesi’nde kısa süre önce hizmet vermeye başlayan “tasarım, uygulama ve ev tekstil mağazası” İstanbul Perde Dünyası, seçkin markaları ve kaliteli ürünleri Çorumlu tüketicilerle buluşturmayı hedef alıyor.
Mehmet Hanifi Bağlar ile oğlu Halil İbrahim Bağlar’ın sahibi oldukları Uğur Mumcu Caddesi’ndeki 450 metrekarelik mağazada, tüm ünlü markalar yer alıyor. “Evinizin moda terzisi” sloganıyla farklılığını ortaya koymaya çalışan İstanbul Perde Dünyası, bahar kampanyasında yüzde 50’ye varan indirimler uyguluyor.
Halil İbrahim Bağlar, dikey perde, jaluzi, rustik, zebra, stor , dakbezi nevresim , akfil, patiska, raşel kumaş, uyku seti, bebe nevresim takımı, havlu,çarşaf ve battaniye çeşitleriyle Çorumluların hizmetinde olduklarını vurgularken, “Çorum’da bu kadar marka ve modeli bir arada sunan tek firmayız” dedi.
Ücretsiz olarak keşif yaptıklarını ve ölçü aldıklarını da ifade eden Bağlar, “İstanbul’un perde ışıltısını Çorum’a getirdik. Olağanüstü seçenekler sunuyor ve montaj dahil her hizmeti veriyoruz.” diye konuştu.


(Aliye ÖNCEL) 
Editör: TE Bilisim