Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası (Eğitim-İş) Çorum Şubesi Başkanı İlhan Yaşar, Çorum'da tek başına şube olacak üye sayısına ulaştıklarını bildirdi.
İlhan Yaşar, yaptığı yazılı açıklamada bağımsız şube için gerekli olan 400 üye sayısını geçtiklerini, Eğitim İş Çorum Şubesi olarak verdikleri mücadeleye daha güçlü olarak devam edeceklerini kaydetti. İlhan Yaşar, “Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Çorum Eğitim İş Şubesinin birer neferi olarak inanıyoruz ki emeğimize ve ülkemize yönelik her saldırı, karşısında sarsılmaz bir kale gibi Eğitim-İş’i bulacaktır" dedi.
İlhan Yaşar'ın konuyla ilgili açıklaması şöyle:
“Geçen yıl Mayıs ayında Amasya, Tokat ve Sivas Temsilciliklerinin bağlanması ile bölge şubesi olarak kongre yaparak göreve başladık. Bir yıllık başarılı ve özverili bir çalışma sonunda üyelerimizin verdiği destek sayesinde bağımsız şube için gerekli olan 400 üye sayısını geçmiş bulunuyoruz. Eğitim İş Çorum Şubesi olarak verdiğimiz mücadeleye daha güçlü olarak devam edeceğiz.
Emek ve sınıf mücadelesi vermek üzere yola çıktığımız ilk günden bu yana Eğitim İş olarak Atatürk’ün önderliğinde kurulan Cumhuriyetimizin bağımsızlığını ve egemenliğini; ulus ve ülke bütünlüğünü; laik, demokratik, bilimsel ve ulusal eğitim değerlerini korumak ve yaşatmak üzere bütün gücümüzle mücadele vermekteyiz.
Mustafa Kemal’in yolunda, Cumhuriyetin savunucusu, bilim ve eğitim emekçilerinin temsilcisi olan Eğitim-İş’in bir parçası olarak 2007 yılında açılan Eğitim İş Çorum İl Temsilciliği, bugünden itibaren Eğitim İş Çorum Şubesi olarak emek ve sınıf mücadelesine devam edecektir.
Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Çorum Eğitim İş Şubesinin birer neferi olarak inanıyoruz ki; emeğimize ve ülkemize yönelik her saldırı, karşısında sarsılmaz bir kale gibi Eğitim-İş’i bulacaktır.”
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim