Ceylan ve ekibinin görev yaptığı dönemde Ak Parti’nin başarısına ve performansına büyük katkı sağladığını ifade eden Milletvekili Bağcı, Ak Parti’nin 5. Olağan İl Kongresi’nde delege oyları ile yeni il başkanı seçilen Av. Rumi Bekiroğlu ve ekibini de kutladı.
Bağcı mesajında, “İlk hedefimiz 2015 seçimlerinde partimizin Çorum'daki çıtasını hep birlikte daha da yukarı taşımaktır. Allah yar ve yardımcınız olsun” ifadelerini kullandı.

BAKAN ELVAN’A DA TEŞEKKÜR ETTİ
Ak Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, Ak Parti’nin 5.Olağan Kongresi ve Çağrı Merkezi’nin açılışı için ilimize gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’a da teşekkürlerini iletti.
Bakan Elvan’a Çorum ile ilgili taleplerini ilettiklerini, kendisinin de bu taleplere olumlu cevaplar verdiğini ifade eden Milletvekili Bağcı, “Bakanımız Lütfi Elvan’a Çorum’un potansiyellerini, taleplerimizi, sorunlarımızı ve çözüm önerilerimizi bir kez daha anlattık. Bir sanayi şehri olma yolunda ilerleyen Çorum’un önünü açacak öncelikli talebimizin demiryolu olduğunu tekrar tekrar söyledik. İlgisi, katkısı ve desteği için kendisine teşekkür ederim” dedi.
Ak Parti’nin, Başbakan Ahmet Davutoğlu liderliğinde vizyon ve hedef ortaya koyan bir parti olarak milletin umudu olmaya devam edeceğini belirten Milletvekili Bağcı, “Allah bu ülkenin ve milletimizin birliğini, dirliğini, düzenini, huzur ve güven ortamını bozmasın. Bozmak isteyenlere de fırsat vermesin” dedi.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim