Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili aday adayı Hüseyin Esenyel, partilerinin Çorum’da yeniden bir tarih yazacağını söyleyerek 4 milletvekilliğinin hepsine talip olduklarını vurguladı.
MHP eski Merkez İlçe Başkanı Zeki Aşkın ve Lütfullah Bozkurtyürekli ile birlikte gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Esenyel, Çorum’un AKP iktidarı döneminde sürekli gerilediğini kaydetti.
MHP eski İl Başkanı Mali Müşavir Hüseyin Esenyel, AKP iktidarı döneminde Çorum’un ve ülkenin çok şeyler kaybettiğini dile getirerek “Bizim 3.5 yılda yaptığımız hizmetleri bu iktidar 13 yılda yapamadı. Gelinen noktada MHP hem ülke genelinde hem de Çorum’da iktidara taliptir. Çorumlu bugüne kadar AKP iktidarına verdiği desteğin karşılığını bir türlü alamadı, alacak gibi de görünmüyor” diye konuştu.
Türkiye’nin bu iktidar döneminde ekonomi, ülkenin bölünmez bütünlüğü ve dış politika olmak üzere her alanda duvara tosladığını savunarak milletin artık bu karanlık dönemi geride bırakmasının zamanının geldiğini söyleyen Esenyel, “MHP şu anda en çok ilgi gören partidir. Bu ilginin sonucunda yeniden bir tarih yazacağımıza inanıyorum. Çorum’da 4 milletvekilliğinin tamamına talibiz. Halkımız bize neyi uygun görür ve Cenab-ı Allah neyi nasip ederse biz razıyız. Eğer biz iktidara gelirsek yaşanan sorunları bir biri çözeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
“Terör” dışında hiçbir programları olmadığı yönündeki eleştirilerin gerçeği yansıtmadığını belirterek bunun önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan seçim beyannamesinde de açık açık ortaya konulacağını dile getiren MHP Çorum Milletvekili aday adayı Hüseyin Esenyel sözlerini şöyle sürdürdü; “Bugün iktidar Yeni Türkiye, Yeni Çorum diye tutturuyor. Yeni Türkiye’yi kendileri de bilmiyor. Milletimiz aç, susuz, işsiz. Bu yüce millete en iyi şekilde hizmet etmek için iktidara talibiz. Bu konuda tüm Çorumluların desteğini bekliyoruz”
(Volkan Sınayuç)
Editör: TE Bilisim