Okul müdürleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, bir takım talepleri de dernek yöneticileri ile paylaşıp fikir alışverişinde bulundular.
Ziyaret hakkında bilgi veren Boyraz şunları söyledi:
“Bizler imam hatip ortaokullarını ciddi manada önemsiyoruz. İmam hatip mensubiyeti ve mesleki derslerdeki eğitim imam hatip ortaokullarında başlıyor. İlimizde şu ana kadar 5 olan ortaokulumuza yenilerinin de katılmış olması bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor elbette. Halkımızın okullarımıza teveccühü bizi ayrıca mutlu ediyor ve yeni okullarımızın açılmasına vesile oluyor. Bizler de dernek olarak yeni açılan okullarımızı görmek, fiziki imkânlarını yerinde incelemek, idarecilerine madden ve manen yanlarında olduğumuzu göstererek onlara destek vermek amacı ile ilk ziyaretimizi gerçekleştirdik. İdarecilerimizin heyecanlarını ve gayretlerini görmek bizleri mutlu etti. Onlara yeni yapılanmalarında başarılar diliyor, nitelikli öğrenci yetiştirebilmeleri için bizlerde elimizden gelen her türlü imkânı onların emrine sunacağımızı, çocuklarımız için gereken her şeyi yapacağımızı mutlulukla taahhüt ediyoruz.”
İlçelerde dâhil olmak üzere tüm okulları tek tek gezeceklerini ifade eden ÇORİMDER Başkanı Ayhan Boyraz, “Başta heyecanlarını gördüğümüz ve emeklerini bu konuda esirgemeyen, bizleri sıcak karşılayıp okullarında misafir eden Merkez İmam Hatip Ortaokulu müdürümüz Rıdvan Çiçek ve TOKİ imam hatip ortaokulu müdürü Mustafa Karaca’ya teşekkür ediyoruz. Bu okullarımızın açılmasını talep eden velilerimize, kaydolacak öğrencilerimize, gayret gösteren idarecilerimize ve Özellikle de Milli eğitim müdürlüğümüze şükranlarımızı sunar, eğitim camiamıza ve yavrularımıza hayırlı olsun diyoruz” dedi.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim