CHP Belediye Meclis üyeleri Mehmet Tahtasız, Özgün Kılıç, Levent Çöphüseyinoğlu ve bir grup partili arkadaşı ile şehir merkezinde esnaf, ilçelerde ise CHP’li üyeleri ziyaret eden Bozdoğan, yarın yapılacak olan ön seçimde tüm aday adaylarına başarılar diledi.
“Yarın CHP’nin adaylarını belirleyeceğiz, sonra ülkenin kaderini değiştirecek olan 7 Haziran seçimlerini yapacağız. İlk önce yarın yapılacak olan aday belirleme seçimlerinde hangi adaya inanıyorsanız, hangisine güveniyorsanız, sizi mecliste hangi aday daha iyi temsil edecekse o adaya oy verin. Ben CHP’nin Cumhuriyet’e tam bağlı, aydınlık üyelerinin en doğru kararı vereceğine inanıyorum” dedi.
Seçim çalışmalarını Çorum’un dört bir tarafından sürdüren CHP Milletvekili Aday adayı Muharrem Bozdoğan, dün de çalışmalarını Çorum merkezde sürdürdü. Bozdoğan, esnafın halinden ancak kendisi gibi esnaf olan bir milletvekilinin anlayabileceğini ifade ederek, “Şimdi önümüzde yine bir seçim var. Önce 29 Mart’ta CHP’nin adaylarını belirleyeceğiz, sonra ülkenin kaderini değiştirecek olan 7 Haziran seçimlerini yapacağız. İlk önce 29 Mart Pazar günü yapılacak olan aday belirleme seçimlerinde kime inanıyorsanız, kime güveniyorsanız, sizi mecliste hangi aday daha iyi temsil edecekse o adaya oy verin. 7 Haziran seçimlerinde ise bu hükümetten ülkeyi kurtarın” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim