Çorum Belediyesi’nde gerçekleştirilen yapısal değişiklikle müdürlük sayısı 18’den 28’e çıkarıldı.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yapılan idarî değişiklikleri dün Anitta Otel’de düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.
İlk kez müdürlük koltuğuna oturan 14 yeni ismin yaş ortalamasının 38-39 olduğunu vurgulayan Başkan Külcü, “Yaptığımız bu değişiklik, bir revizyon olmasının yanı sıra aynı zamanda bir vizyon çalışmasıdır. Biz attığımız bu adımla Belediye’nin geleceğine yatırım yapmış olduk. Umuyorum ki genç müdürlerimiz Belediye’nin geleceğinde daha verimli hizmetler sunacaklardır.” diye konuştu.
Başkan Külcü’nün verdiği bilgiye göre Temizlik İşleri Müdürü Veysel Güney ile Mezarlıklar Müdürü Haşim Avcı, dün itibarıyla emekli oldu. Veysel Güney’in yerine ilk kez müdürlük pozisyonu alan İdris Özyılmaz getirilirken, Haşim Avcı’nın koltuğuna ise Bilgi İşlem Müdürü Yaşar Tortum kaydırıldı.
Çorum Belediyesi’nde göreve getirilen 14 yeni müdür şu isimlerden oluştu:
Bilgi İşlem Müdürü: Nuri Burhan, Etüt Proje Müdürü: Köksal Çöldaş, Fen İşleri Müdürü: Mikdat Yıldırım, Hukuk İşleri Müdürü Melike Sancak, Park ve Bahçeler Müdürü Eyüp Aytekin, Spor İşleri Müdürü: Nadir Solak, Strateji Geliştirme Müdürü: Ömer Maz, Su ve Kanalizasyon Müdürü: Zübeyir Tuncel, Temizlik İşleri Müdürü: İdris Özyılmaz, Tesisler Müdürü: Mahmut Yabacıoğlu, Ulaşım Hizmetleri Müdürü: Lütfullah Şirin, Veteriner İşleri Müdürü: Mustafa Kalın, Yapı Kontrol Müdürü: Rıdvan Dalkıran ve Zabıta Müdürü: Mustafa Kanat.
Öte yandan Zabıta Müdürü Murat Berksun yeni oluşturulan Kreş Müdürlüğü’ne, Bilgi İşlem Müdürü Yaşar Tortum ise Mezarlıklar Müdürlüğü’ne kaydırılırken, mevcut pozisyonlarını koruyan 10 müdür ise şunlar oldu:
Özel Kalem Müdürü: Murat Erdem, Destek Hizmetleri Müdürü: Leyla Sayın, Hal Müdürü: Tuncer Baykal, İmar ve Şehircilik Müdürü Yüksel Boyraz, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü: Murat Gür, İtfaiye Müdürü: İsmail Öğütverici, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü: Mustafa Ercan, Mâli Hizmetler Müdürü: Reyhan Kuşcu, Sosyal Yardım İşleri Müdürü: Cengiz Özkader ve Yazı İşleri Müdürü: Özgül Yılmazer
Belediye Başkanı Külcü yeni oluşturulan Kütüphane Müdürlüğü ile Huzurevi Müdürlüğü’ne önümüzdeki günlerde atama yapacaklarını sözlerine ekledi.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim