Yapılan planlama doğrultusunda ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde çalışma yapan Çorum Belediyesi, Ata Caddesi’nde de yol yapımı ve kaldırım yenilenme çalışmalarını sürdürüyor. Sona gelinen çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir de yakından takip ediyor.
Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Ata Caddesi’nde diğer altyapı çalışmalarının tamamlandığını, kaldırım çalışmalarının ise devam ettiğini belirterek asfaltlama çalışmalarının da kısa sürede tamamlanacağı bilgisini verdi. Yol, altyapı ve tretuvar çalışmalarında bölge sakinlerinin gösterdiği anlayışa da teşekkür eden Alper Zahir, yapılan çalışma ile Ata Caddesi’nin daha modern görünüme kavuşacağını kaydetti.
Çorum’un ihtiyaçları doğrultusunda yol ve alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirten Zahir, “Ata Caddesi'nin Bahabey Caddesi ile Ekin Caddesi arasında kalan 900 metrelik bölümü yetersiz ve oldukça ekşimişti. Yolun önce altyapısını tamamladık. Tretuvar çalışmalarını da kısa süre içerisinde tamamlayacağız. Asfalt çalışmalarımızda tamamlandığında 20 metre genişliğinde modern bir yol olacak” dedi.
Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, caddenin hafta sonuna kadar tamamlanarak trafiğe açılacağını sözlerine ekledi.



(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim