İftar programında sendika üyelerine hitap eden Anadolu Eğitim Sendikası İl Başkanı Nihat Örs, “Anadolu Eğitim Sendikası samimiyet, fedakârlık ve paylaşım üzerine kurulmuş, gücünü üyelerinden alan, kimsenin görüşünden dolayı etiketlenmediği bir sendikadır” dedi.
Sendika yöneticilerinin tatil döneminde de eğitim çalışanları ile ilgili konuları titizlikle takip ettiğini belirten Örs, Sendika Genel Başkanı Cansel Güven ile Genel Merkez yönetim kurulu üyelerinin samimi gayretlerinden dolayı teşekkür ederek, iftar programına katılan herkese teşekkür etti.
Yemekte söz alan Anadolu Eğitim Sendikası İl Eğitim Sekreteri Kenan Taşkın ise, AES üyesi olmayı tercih eden her üyenin kendileri için çok değerli olduğunu belirterek üyelerin sendikanın faaliyetlerine aktif olarak katıldıklarında AES’in daha da büyüyeceğini söyledi.
Taşkın, “Anadolu Eğitim Sendikası her türlü konuda üyelerine destek olmaktadır. Çorum İl Yönetimi olarak arkadaşlarımızın her zaman yanındayız. Bizim bu birlikteliğimizi, samimiyetimiz daha çok eğitim çalışanıyla paylaşabilmemiz için sizlerin de desteğine ihtiyacımız var” diye konuştu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim