Önemli Not: Aşağıda sunulan ERMENİLERİN DAĞILIMI çizelgesi, Bütün Anadolu Ermenilerini kapsamaktadır. Oysa sayfa 69 da haritada gördüğünüz gibi Ermenilerin yarısı Rus işgali altındaki bölgelerde yaşamaktadır. Bu bölgede 1917 ye kadar Ermeniler galip ve egemen zümre olarak yaşamaktadır. Ermeniler bu bölgede güle oynaya Türklere soykırım ve sürgün yaşatmıştır. Bu bölgede uydurma soykırım iddiasının yapıldığı 1915 yılında bir tek ermeni dahi ölmemiştir. Ölmesi de mümkün değildir. Yani 1915 de 550-600000 belki daha fazla Ermeni burada sağ idi ve gözlerini kırpmadan Türklere soykırım ve sürgün yapıyorlardı.

Tabloda normal olarak gösterilen 1440.000 rakamı dahi abartılı bir rakamdır. Düşünür müsünüz; 1.500.ooo Ermeni öldü ise, siz buna 1923 yılını baz alarak sağ kalan 1000,000 yi de katarsanız, eder 2500.000 Ermeni. Kesin değişmez Ermeni oranı %7 dir. Eğer 2,5 milyon Ermeniyi doğru kabul edersek, Anadolu’da ki Müslümanlar ve diğer gayrimüslimlerin toplamı=35.714.285 eder. Ki Asya, Avrupa ve Afrika sınırları dâhil toplam Osmanlı nüfusu Bunu yarısıdır. Yani özetle şunu diyebiliriz ki Ermeni iddialarının % 99 zu yalan, iftira ve hayâldir.
Ancak, 1877 den sonra Rus işgali altında 40 yıl kalan bölgelere Avrupa ve Rusya’dan pek çok komitacı gelmiştir. Bunlar, kaç kişi gelmiş, nerelere yerleşmiş, kaç kişi Rus birliklerine katılmış, kaç kişi savaşta ölmüş, kaç kişi geri kaçmış, kaydı varsa Rus arşivlerinde vardır. Zaten bunlar Anadolu Ermenileri değildir. Bizi de ilgilendirmemektedir.
Çarpıtılmaması gereken bilgi burada şudur: Tehcir olunan Anadolu Ermenileri ve soykırım şamatası yapılan Ermeniler asla Rus işgali altındaki Ermeniler değildir. Zira buradaki hiçbir Ermenilerin tehcir ile zerre kadar alâkası yoktur. Bunlar Ruslardan aldıkları cesaretle, güçlü, silâhlı, muktedir Ermenilerdir. İKİ MİLYONA YAKIN Türk’e soykırım yapan ve İKİ MİLYONA YAKIN Türk’ü topraklarından süren bu Ermenilerdir.
*
Soykırım yapmayan ve yapamayacak durumda olan zümre Müslim tebaadır. Soykırım yapabilecek olan ve yapan zümre Ermenilerdir. Soykırım yapmaması gereken Türklerdir, soykırım yapması gereken ERMENİLERDİR. 1877 den itibaren Doğu Anadolu ve Kafkas tarihini ve Avrupa’nın Osmanlı İmparatorluğuna bakışını incelerseniz bunu görürsünüz.
Ermeniler ölücülük yapıyor, ölü sayıcılığı yapıyor. Bunu da uyduruyor. Ama 1923 de dünyada sağ olan Osmanlı Ermenilerini hiç anmıyorlar. Hülasa: Bağırarak iddia ediyorum ki;
Soykırım yapan Ermenilerdir.
Özür dilemesi gereken Ermenilerdir.
ERMENİLER, RUSYA’YI ve AVRUPA’YI SUÇLAMALI,
TÜRKLERİ DEĞİL
Soykırım uydurukçusu Ermeni yazar Vahakn, kitaplarında durmadan “Büyük Devletlerin” sözünü tutmadığından, kendilerini yarı yolda bıraktığından şikâyet eder. A be kardeşim “Büyük Devletler %6,5 nüfusa sahip bir kavme gel burada devlet kur diyecek kadar akılsız mı? Osmanlıyı yıkmak için seni kullandı. İşi bitti veya sana ihtiyacı kalmadı. Adını bile unutur gider. Büyük Ermenistan yapacağım diye yırtındığın bölgede Ruslarla 45 yıl aynı pistte dans etmedin mi? Ettin. Ruslara etmediğin reverans kaldı mı? Kalmadı. 15-20 vilayette birlikte Türklere etmediğiniz vahşet kaldı mı? Kalmadı.
Tekmilen etnik temizlik (soykırımı) yaptınız. Türklerin %70-80 ni öldürdünüz ve sürgün ettiniz. Öldürmediklerinizi de ölmediğine pişman ettiniz. Öldürdüklerinizin, sürgün ettiklerinizin, evlerine, bağlarına, tarlalarına koydunuz. Zengin oldunuz. Çünkü emeliniz oralarda BÜYÜK ERMENİSTAN kurmaktı. Eeee, niye Ruslar bu kadar hizmetinize (yani ihanetinize) karşılık “al şurası senin olsun, bir muhtariyet kur”, demedi? Dikkat edin 45 sene 15-20 vilayette Osmanlı idaresi yok. Ruslar ve Ermeniler hâkim durumda. Niye Rusya vilâyetin birini size tahsis etmedi. Niye?
%7- %10 nüfusun var da ondan. (1) O kadar hizmet ettiniz, boşa gitti. Bunu akıl edip, Rusya’ya çatsana be adam! Ruslar gaddar davrandı diyelim. İngiltere’ye, İtalya’ya, Fransa’ya, çatsana be adam.
KAYNAKLAR:
(1) Ermeniler bu gerçeği bildiği için: -1-Türkleri bu topraklardan sürerek ve soykırım yaparak azatlılar. –2-Nüfuslarını köylerde ve kasabalarda 10 misli 20 misli ilan etmeye başladılar. Nitekim sayfa 33 de bunu görebilirsiniz.
(SÜRECEK)